SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Ordibáltak velem, összecsomagoltam, és soha többé nem léptem át a küszöböt...” - Náray Tamás ezért nem szerepel többet tévéműsorokban

Az eset még tíz évvel korábban történt. Náray felidézte azt a pillanatot, amikor egy öltözéses főpróbája volt egy show-műsornak az egyik, meg nem nevezett televíziócsatornán, és durván ordibáltak vele.


A divattervező-író D. Tóth Krisztáék új műsorában volt vendég, ahol elmondta, annyira összerúgta a port egy show-műsor próbáján az egyik tévéssel, hogy azonnal felmondott.

Náray Tamás elmondta, hogyan tanulta meg, mikor kell nemet mondania.

Az eset még tíz évvel korábban történt: Náray felidézte azt a pillanatot, amikor egy öltözéses főpróbája volt egy show-műsornak az egyik, meg nem nevezett televíziócsatornán, és durván ordibáltak vele.

„Miután jelmeztervezőként és művészeti tanácsadóként voltam ott, úgy gondoltam, most van az a pillanat, hogy nem. Vettem egy nagy levegőt, bementem az öltözőszobámba, összecsomagoltam és soha többé nem léptem át a küszöböt. Onnantól kezdve egyetlen egy műsorba sem mentem el..."

- mesélte a Ki vele! című műsorban.

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Így nyaralt Szoboszlai Dominik gyönyörű barátnőjével Dél-Olaszországban
Hektikus napok vannak a kiemelkedő fiatal focista mögött, ezért kijárt neki a pihenés.


Szoboszlai Dominik nehéz időszakot tudhat maga mögött. Pontosan egy évvel ezelőtt igazolta le a Liverpool, és azóta keményen dolgozott, hogy bizonyítson. Az őszi szezont nagyszerű teljesítménnyel zárta, azonban sérülés hátráltatta, ami miatt a Liverpoolnál kiszorult a kezdőcsapatból. A magyar válogatottban azonban továbbra is meghatározó szerepet játszott.

Az Európa-bajnokságon a magyar csapat nem ért el kiemelkedő eredményt, és a csoportkör után búcsúzott a tornától.

A pihenésre szüksége volt, így

barátnőjével, Buzsik Borkával elutaztak az olaszországi Amalfi-partra.

Az utazás során felfedezték a környéket robogóval, időt töltöttek egy jachton, és élvezték az olasz konyha kínálatát.

Az utazás pillanatait Buzsik Borka Instagram-történetében osztotta meg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tompos Kátya már hat éve küzdött a gyilkos kórral: „Akkor még nem tudta, hogy nagy a baj”
Kátya zenész barátja szerint Tompos Kátya már 2018-ban rövid időre az onkológiára került, de akkor még senki sem sejtette, hogy hat évvel később bekövetkezik a tragédia.


A május 31-én elhunyt színésznő állandó színpadi társa, Hrutka Róbert volt a Best podcast vendége.

A zenész szerint Tompos Kátya már 2018-ban rövid időre az onkológiára került, de akkor még senki sem sejtette, hogy hat évvel később bekövetkezik a tragédia.

"A hősökben megvan az a képesség, hogy nagyon szerények és alázatosak. Kátya úgy élte végig a betegségét, hogy még a legjobb barátai előtt is titokban tudta tartani"

– mondta Tompos Kátya állandó színpadi társa a podcast műsorban. Elárulta, hogy a hat évvel ezelőtti kórházi időszak után ő volt az, aki hazavitte Kátyát.

A színésznő akkor bizakodó volt, de kérte a barátját, hogy álljanak meg a Kékgolyó utcai Országos Onkológiai Intézet kápolnájánál.

"Minden gyertyát meggyújtott, ami ott volt. Akkor még nem tudta, hogy nagy a baj, de éreztem, hogy valami megváltozott benne, elgondolkodott az életen"

– emlékezett vissza a zeneszerző.

„Elképesztő, ahogyan végigcsinálta, illetve, ahogyan felkészült erre az egészre, mert már benne volt a lehetőség, amikor az ember átlép egy bizonyos határt... Nagyon szűk az a mezsgye, ahol létezünk, és nem tudjuk, merre van tovább. Ezt Kátya elképesztően szerényen, visszahúzódva élte. Azt nem tudta, hogy meghal majd. Mindig amikor egy halvány reménysugár felmerült – hála istennek, volt mellette egy orvos barátja, aki el tudta neki magyarázni, megértetni vele, hogy mi ez a folyamat, s ő találta például a további kezeléseket –, felkészült valahol rá, azért is keresztelkedett meg”

– mondta a műsorban Hrutka Róbert.

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Vigyázz magadra Atti, te több vagy mint pénzes zacsi!” - Vidnyánszky Attiláról rappel Lengyel Tamás és NoÁr
Magyarország Kedvenc Műsora egy rapszámban vette védelmébe a Nemzeti Színház igazgatóját.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. július 04.



Csütörtök délután óta elérhető az Ati (hivatalos Vidnyanszklip) című rapdal a Magyarország Kedvenc Műsora YouTube-csatornán. A beszédes című számban épp az történik, amire a cím alapján számítani lehet: Lengyel Tamás, Molnár Áron NoÁr és Rainer-Micsinyei Nóra, vagyis Magyar Csongor, Ábel és Marika for Prezident két és fél percben biztosítják támogatásukról Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját.

A klippremierhez kapcsolódó közleményben a főszereplők ezt írták:

„Bár minden tény és érv arra utal, hogy Vidnyánszky Attilának le kellene mondania és akkor a tetteknek következményei is lennének, Magyarország Kedvenc Műsora mégis kiáll az igazgató mellett és nagyrabecsüli annak szakmai profizmusát. A testi épség neked nem téma, csak a díszlet nézzen ki jól még ma!”

A többnyire a színház épülete előtt és környékén forgatott dal refrénje is sokatmondóra sikerült:

„Vigyázz magadra / Atti!

Te több vagy, mint pénzes / zacsi

Mondhatnak barmit nyugi

Déryné jól megy, azt pacsi

Kritizálhat majd az, aki

Felér te hozzád oh, Atti

De itt ilyen nincsen az tuti

Mindenki mas sajnos gagyi”

A vadonatúj klipet itt lehet megnézni, meghallgatni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Enci többször is aludt már nálam” - Így élnek most a Házasság első látásra szereplői
Van aki eltűnt, de vannak barátságok, amik kiállták az idő próbáját. Petra és Gyöngyi ráadásul hamarosan Tunéziába utazik.


Áprilisban adta le a TV2 a Házasság első látásra fináléját, amit még tavaly nyáron forgattak le. Azóta a műsor szereplői aktívan posztolnak közösségi oldalaikon, ahogy az valóságshow-szereplőktől megszokott.

Petra nemrég meglátogatta Enikőt az új munkahelyén, amit természetesen meg is osztott követőivel. A találkozó kapcsán a Bors megkereste Enikőt, aki készséggel mesélt a többiekkel való kapcsolatáról.

„Nyilván különbözőek a kapcsolatok, nem mindenki ugyanolyan szorosban van egymással, én például Bogival nagyon jókat tudok beszélgetni, de Encivel és Gyöngyivel is jóban vagyunk, Enci többször is aludt már nálam, mindenki nagyon aranyos”

– mesélte Petra. Azt is hozzátette, hogy Gyöngyivel különösen szoros barátságot kötött, és ősszel együtt nyaralnak majd Tunéziában.

„Többször is beszéltük már ki a férfiakat, mindenkinek vannak történetei a férfiakkal, zajlik az élet. Gerivel hetente szoktam beszélni, Andris pedig most kicsit elfoglaltabb lett, amióta felvállalta a barátnőjét. Jánossal nem szoktam beszélni, Laci pedig teljesen eltűnt. Róla azóta, hogy véget értek az adások, semmit nem tudunk, ő ezt tudatosan így szerette volna. Ő az egyetlen szereplő, aki teljesen kimaradt a társaságból”

– tette hozzá Petra.

Link másolása
KÖVESS MINKET: