SZTÁRVILÁG
A Rovatból

A szájából etetett egy hatalmas grizzly medvét Jason Momoa

A mutatványt videóra is vették.


A Trónok harca és az Aquaman sztárja mostanában környezetvédelmi törekvéseivel hívta fel magára a figyelmet.

Legutóbb például az ENSZ egy panelgyűlésén szólalt fel a műanyagok ellen és az óceánok védelmében.

Azonban a 40 éves színész-rendező színészi hivatásáról sem mondott le.

Nemrég jelent meg az Apple új streamingoldalán a See címet viselő sorozat, melyben ő a főszereplő.

A jövőben játszódó sorozatban az emberiség egy rejtélyes vírus miatt elveszítette a látását, de a középpontban álló törzsben mégis születnek látó gyermekek, akiket meg kell védeni egy gonosz királynőtől.

Momoa Baba Vosst, a látó ikerpár édesapját alakítja, és a napokban arról mesélt a JustJared hasábjain, hogy a második epizódban megküzd egy grizzly medvével, ez pedig nagyon komoly felkészülést igényelt.

"Ki kellett képezni, hogy harcolhassak egy grizzly medvével. Majd látni fogjátok, amúgy egy kodiak-medvéről van szó. Majdnem három méter magas. Ez nem olyan CGI-os dolog, mint A visszatérőben"

- mondta.

Azóta pedig megosztott egy páratlan videót a tréningről az Instagramján, amin látható, ahogy a medve kiveszi a szájából a kekszet.



Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szelfizés közben zuhant le egy szikláról Leblanc Győző szerelme – Szeredy Krisztina borzalmas fájdalmat élt át
Olaszországban nyaraltak, ahol az énekesnő egy sziklát szeretett volna lefotózni, de egyszer csak eltűnt a lába alól a talaj. Szilánkosra törte a karját, meg kellett műteni.
FM. Kép: Youtube - szmo.hu
2024. július 01.



Kevés híján tragédiával végződött Szeredy Krisztina énekesnő olaszországi nyaralása – írja a Blikk. Az operaénekes Leblanc Győző szerelme ugyanis durva szelfibalesetet szenvedett: egy kép készítése közben lezuhant egy szikláról.

„Valójában egy szelfibaleset történt. Egy csodálatos sziklát szerettem volna lefotózni, két kézzel tartottam a telefont, és a jobb kép érdekében úgy gondoltam, egyet hátralépek. Egyszer csak eltűnt a lábam alól a talaj, s nagyjából egy métert zuhantam. Hogy védjem a készülékemet, a jobb könyökömre estem. A kezem ripityára tört, de a telefonom ép maradt” – mondta a lapnak. Szilánkosra törte a karját az énekesnő, aki brutális fájdalmakat élt át:

„Körülbelül háromnegyed órán keresztül ültem a sziklán, folyamatosan jajgattam, és azt hittem, elájulok a fájdalomtól. Korábban a csuklóm és a bokám is tört, ez azokhoz képest még borzalmasabb volt.”

Estére annyira bedagadt a keze, hogy úgy döntött, orvoshoz megy. Ekkor derült ki, hogy milyen komoly a baj:

„Azonnal megröntgeneztek, majd kaptam egy 70 centis gipszet, egészen az ujjaimtól a vállamig. Az orvosok azt mondták, döntsem el, kint maradok-e, hogy ott műtsenek meg, vagy hazajövök és itthon végzik el az operációt. Természetesen nem akartam távol az otthonomtól sort keríteni a beavatkozásra. Az operavilág összefogott, nagyon kedvesek voltak, Győző is segített.”

Pénteken érkezett haza, kedden pedig már a műtőasztalon feküdt Hangody László ortopéd orvosnál. A műtét után is csak rövid időre tudott pihenni:

„Egy keddi napon megműtöttek, szombaton pedig már Hajdúszoboszlón volt előadásom. Nem akartam lemondani, ott még nagy gipsszel a kezemen léptem föl.”

Szeredy elárulta, a születésnapját is gipszben bulizta végig, de szerencsére gyorsan gyógyul a keze, mostanra „egyre jobban van”.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Anya, nagyon szép vagy” – Rácz-Gyuricza Dóra megmutatta a szülés utáni testét
Megható posztban osztotta meg érzéseit az anyaságról az influencer. Sok anya nem szereti a szülés utáni testét, de ő éppen a kislánya miatt is szereti a sajátját.


Megható posztban osztotta meg érzéseit az anyaságról Rácz-Gyuricza Dóra. Az influencer, akit sokan még a Konyhafőnök című műsorból ismerhetnek, az Instagram-oldalán írt arról, hogyan beszélgetett két éves kislányával:

– Ez mi?

– A köldököm.

– Ez mi?

– A pocakom. Itt laktál bent, itt növekedtél.

– Ez mi?

– A hegem. Itt vettek ki a pocakomból, amikor megszülettél.

– Anya, nagyon szép vagy.

Rácz-Gyuricza arról is írt, hogy sok anya nem szereti a szülés utáni testét, de ő éppen a kislánya miatt is szereti a sajátját. A hasáról pedig egy képet is megosztott, ezzel:

„Tudom, hogy sok anyuka szégyelli a szülés utáni hasát, a bőrt, a heget vagy bármit... Sőt, még anyukának sem kell lenni, hogy a köldök alatti rész ne pont a kedvenced legyen magadon. De a kislányom most mégis bearanyozta nekem ezt a területet. Neki anya teste a legcsodálatosabb dolog a világon. Pont ezért nem szabad azt hallania, hogy szapulom, utálom, szégyellem, miközben neki ez annyira szép és különleges.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Így kérte meg Pataki Ádám Liptai Claudia kezét
A mestercukrász gondosan kitervelte a meglepetést, hogy szerelmének minél nagyobb boldogságban legyen része. Elbűvölő történet.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2024. július 01.



Az ismert műsorvezető, Liptai Claudia kedvese, Pataki Ádám igazi lovagként viselkedett a lánykérés során. Claudia azt hitte, hogy csak egy szokványos nyaralásra mennek Thaiföldre, ám az események egészen más fordulatot vettek. A mestercukrász gondosan kitervelte a meglepetést, hogy szerelmének minél nagyobb boldogságban legyen része.

„Egy kis cselhez folyamodtam, mert azt mondtam Claudiának, hogy utazzunk ki, meg kell kint valakit látogatnunk. Nem sejtett semmit, de annyira nem, hogy a nagy kérdés előtt – amiről fogalma sem volt, hogy felteszem – amikor elindultunk még mondta is, hogy most nem sminkel, mert felesleges. Ő lepődött meg a legjobban, amikor kezemben a gyűrűvel, Marcival a kezemben megkértem a kezét”

– mesélte Pataki Ádám a Blikknek.

Ádám úgy érzi, megtalálták a jó házasság titkát.

„A kommunikáció mindennél fontosabb, de mi mindig azt valljuk Claudiával, hogy azért is tudunk jól együttműködni, mert egyenrangú partnerek vagyunk a házasságban. Egyikőnk sem akarja a másikat legyőzni, inkább támogatjuk, segítjük egymást. Ez és a kölcsönös bizalom, valamint a kommunikáció az alapja mindennek” – mondta korábban a mestercukrász.

Az eljegyzés 2017-ben volt, nem sokkal azután, hogy Claudia világra hozta első közös gyermeküket, Marcit. A színésznő korábban a lánykérésről a NőComment!-ben című műsorban is beszélt, ahol azt is hozzátette, hogy az esküvőjük is fantasztikus volt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Kilakoltatják a Hip Hop Boyz énekesének 76 éves édesanyját: „Amit a végrehajtók művelnek, az emberölési kísérlet”
A szívbeteg asszony először három napot kapott, hogy kiköltözzön. A kórházból ment haza, hogy fogadja a végrehajtókat.


Hétfő délben végrehajtók érkeztek Kalocsai Krisztián, művésznevén O.G. Duck édesanyjának XV. kerületi házához, hogy kilakoltassák az idős asszonyt és családját. Kalocsai, az egykori Hip Hop Boyz énekese feldúltan nyilatkozott a Blikknek:

„Gyorsított eljárásban, három nap alatt akarják kitenni innen az édesanyámat, mint illetéktelen ingatlanfoglalót. Pedig édesanyám negyven éve él ott, a házban nemhogy egy, de öt élet ingóságai találhatóak, három nap is kevés lenne, hogy összepakoljunk. Tény, hogy nem tudja fenntartani a házat, mert becsődölt az egész család, de amit a végrehajtók művelnek, az emberölési kísérlet.”

A szívbeteg, 76 éves asszony kilakoltatása elkerülhetetlennek tűnt, O.G. Duck szerint jogilag nincs esélyük, mégsem adja fel, mert „morális tekintetben viszont nem szabadna egy idős asszonyt kilakoltatni”.

A helyszínen megszólalt Kalocsai Györgyné Zsófia is, aki könnyeivel küszködve nyilatkozott a Blikknek:

„Az a gond, hogy ezen az oldalon én úgy tudtam, hogy a volt élettársamnak még van egynegyed tulajdona és az elsőfokú ítéletet ez alapján fellebbeztem meg, ő hozzájárult ahhoz, hogy én itt maradhatok, természetesen a lakás megóvása árán. Mint kiderült, ezt az egynegyedet elárverezték, és igen áron alul vették meg. Sajnos én ezt igen későn tudtam meg, és megkaptam a másodfokú határozatot, amely szerint 72 óra alatt kéne kiürítenem a lakást.

Én ezt a határozatot csütörtök este kaptam meg, pénteken elvitt a mentő, saját felelősségemre hazajöttem. Nem tudom, hogy mi lesz tovább...”

A lap azt írja, hogy miután a végrehajtók bejutottak a lakásba, annyiról végül sikerült megegyezni az új tulajdonosokkal, hogy az idős asszony kapjon 30 nap haladékot a kiköltözésre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk